Minecraft se potápí do hlubokého moře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft se potápí do hlubokého moře

Minecraft se potápí do hlubokého moře

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

21. 5. 2018 09:45 3
Reklama

V kostičkovaném světě Minecraftu se hráči musí pořádně nadechnout, aby se mohli potopit do nejhlubších končin svého vlastního světa. Dočkali jsme se totiž první vlny úprav zaměřených na vše okolo vody. Druhá a zároveň poslední vlna Aquatic updatu nás teprve čeká.

Švédské studio Mojang svůj počin Minecraft nepřestává vylepšovat a pravě dnes jsme se dočkali updatu Aquatic na PC, Xboxu One, mobilech, HTV Vive, Gear VR a platformách pro smíšenou realitu. Ten je zcela zdarma, avšak konzole PlayStation 4 a Nintendo Switch si na něj budou muset ještě nějakou dobu počkat. Stejně tak majitelé Java verze na PC ještě budou muset chvíli vydržet.

Až se znovu potopíte do moře modrých kostiček, neuvidíte jen pusto prázdno, ale žijící svět plný ryb, delfínů, rostlin, korálů a dokonce i pokladů. Nechybí ani mořské řasy, ledovce, vraky lodí, ruiny, 8 nových achivementů nebo nová animace plavání při "sprintování" ve vodě. Celý seznam změn najdete vypsaný na oficiálních stránkách.

Ačkoliv oficiální zdroje o konkrétním datumu druhé vlny změn mlčí. Nechme se tedy překvapit. Minecraft si zatím můžete pořídit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama