Ex-vývojáři Dying Light chystají Green Hell
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ex-vývojáři Dying Light chystají Green Hell

Ex-vývojáři Dying Light chystají Green Hell

David Plecháček

David Plecháček

21. 5. 2018 11:56 2
Reklama

Amazonský prales je rájem na zemi, v němž žije ohromné množství druhů organismů, ale také je proklatě nebezpečným místem, ve kterém byste se bez základních věcí vážně nechtěli ocitnout. Bohatost fauny a flóry znamená i velkou škálu nebezpečných zvířat a predátorů, na které můžete natrefit. A to nechcete. O tom vás přesvědčí bývalí zaměstnanci polského studia Techland.

Když nás zrovna Techland neděsil svými nemrtvými lačnícími po našem mase, snažil se nás přesvědčit o tom, že ani divoký západ v Call of Juarez nebyl zrovna pohádkou se šťastným koncem. Dáte mi asi za pravdu, že nikoho nepřekvapuje, že odpadlíci Techlandu po vytvoření nového studia opět přichází se hrou, v níž číhá nebezpečí na každém kroku. Green Hell ale bude aktuální, plně realistický zážitek se vším, co k tomu patří.

Budeme sbírat vodu, bojovat s infekcí, parazity nebo zraněními, které mohou vést k fatálním koncům. Studio Creepy Jar ale vdechlo Amazonii i jiný život. Kromě survival zážitku ale autoři nabídnou i jiný pohled na věc, Green Hell by totiž zároveň mělo fungovat jako psychologický horor. „Hráči budou zkoušeni jak po fyzické stránce, tak po psychické,“ píše se v oficiálních materiálech hry.

V létě by se novinka měla podívat do předběžného přístupu. Jakmile později vyjde v plné verzi, dočkáme se po čase i konzolových portů. Takové plány jsou každopádně ještě hudbou relativně vzdálené budoucnosti. Níže se můžete podívat na ukázku v podobě nového traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama