Dočkáme se příští rok COD: MW 4?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dočkáme se příští rok COD: MW 4?

Dočkáme se příští rok COD: MW 4?

Marek Selinger

Marek Selinger

21. 5. 2018 17:48 6
Reklama

Řekli jsme „A“, musíme se zmínit i o „B“. V předchozí novince jsme vyjádřili potěšení nad směrem nového Battlefieldu, který bude zasazen do druhé světové války. Naproti tomu, představení Call Of Duty Black Ops IIII nesklidilo minulý týden příliš nadšené reakce, a to ani u nás v redakci. A aby toho nebylo málo, dočkali jsme se i drobných střípků ohledně Call of Duty, které vyjde v roce 2019.

Podle očekávání na něm pracují vývojáři z Infinity War, tedy studio, které stálo u zrodu celé franšízy. A pokud vás to potěší, měli by navázat na (prozatímní) trilogii Modern Warfare, jejíž díly postupně vycházely v letech 2007, 2009 a 2011. Později ještě studio vydalo díly Ghosts a Infinite Warfare, aby se, jak se podle všeho zdá, vrátilo k vývoji série Modern Warfare. Co by mohlo být pro spoustu hráčů potěšující, je návrat kampaně pro jednoho hráče, jak jsme v sérii znali, než se ji Black Ops IIII rozhodly odstranit. K tomu připočtěme Zombie mód a tradiční multiplayer a dostáváme klasický Call of Duty „koktejl“.

To, že by mohlo jít o „staré dobré“ Call of Duty značí i fakt, že údajně mělo opět dojít k personálním změnám na trase Infinity War – Respawn Entertainment, tentokrát však ve prospěch prvně jmenovaného studia. Moc dobře si pamatujeme odchod Jasona Westa a Vince Zampelly, kteří ze studia odešli po vydání Modern Warfare 2 kvůli neshodám s Activisionem. Tentokrát to tedy vypadá na posílení studia, které se podílí na tříletém cyklusu vydávání Call Of Duty.

Prosím berte na vědomí, že se jedná o úplně první spekulace, byť nepopíráme, že návrat k sérii Modern Warfare bychom uvítali. Oficiální potvrzení Call Of Duty pro rok 2019 se pravděpodobně dočkáme až na jaře příštího roku, tudíž čekáme další vlny spekulací. Avšak to vám nebrání v diskuzi, jestli byste si přáli další Modern Warfare, případně jak vzpomínáte na původní trilogii z dob PS3 a Xboxu 360. Na vaše komentáře se budeme těšit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama