Black Ops IIII na Switchi určitě nevyjdou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Ops IIII na Switchi určitě nevyjdou

Black Ops IIII na Switchi určitě nevyjdou

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 5. 2018 10:38 4
Reklama

Minulý týden došlo na poměrně pompézní konferenci k odhalení Black Ops IIII. V rámci akce jsme se dozvěděli několik zásadních informací, mezi něž patří například absence příběhové kampaně nebo implementace battle royale režimu Black Out. V minulosti se ale objevily také zvěsti o tom, že by se čtvrtý díl Black Ops mohl objevit i na Switchi. To se ale zjevně nestane.

V rozhovoru pro magazín Twinfinite učinil nadějím majitelů hybridní konzole od Nintenda přítrž producent hry Yale Miller z Treyarchu. Na otázku, zda má studio v plánu přinést nějaký z aspektů Black Ops 4 na Switch odpověděl strohým záporem. K žádnému bližšímu zdůvodnění nedošlo, fanoušci série se tak budou muset obrátit na některou ze tří tradičních platforem. Posledním dílem Call of Duty, který na konzolích od Nintenda vyšel, jsou Ghosts z roku 2013.

Další zajímavá informace, točící se kolem Black Ops IIII, je údajná absence tradičního peason passu. U série bylo dosud zvykem, že kromě standardní edice nabízí i Deluxe edici s přibaleným season passem, který hráčům zajišťuje přístup k několika dodatečným balíčkům multiplayerových map. Takové edice ale zatím nejsou u žádného z předních světových prodejců k dispozici pro předobjednání. Podle serveru Gaming Intel mění Activision svou strategii a místo multiplayerového season passu budou hráči pravidelně dostávat nové mapy zdarma. Season pass se ale nevyhne oblíbenému režimu Zombies. Tyto informace ale zatím nejsou oficiálně potvrzeny, k předložení plánů podpory hry po vydání dojde pravděpodobně na E3.

Call of Duty: Black Ops IIII vychází 12. října letošního roku na PC, PS4 a Xboxu One. Předobjednat si jej můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama