S Europa Universalis IV přímo do Indie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S Europa Universalis IV přímo do Indie

S Europa Universalis IV přímo do Indie

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

20. 5. 2018 11:38
Reklama

Téměř pět let stará strategie nepřestává růst. Europa Universalis IV získává už čtrnácté rozšíření, které je navíc již druhým DLC v tomto roce (po Rule Britannia). Nejnovější počin s názvem Dharma nás vezme přímo do Indie a to se vší parádou.

Ani v případě tohoto rozšíření toho Paradox Development Studios na PDXCON 2018 neodhalil mnoho. Nicneříkající oznamující trailer v podstatě jen ukazuje pár záběrů soch a naštěstí alespoň víme, že na nás čekají nové možností vládnutí a vylepšený systém politických hrátek. Například rebelii budeme moci potlačit hned několika způsoby a neklid v provincii zase snížíme zvýšením počtu bráhmanů (bráhman je členem tradiční kněžské třídy staroindické společnosti).

Dočkáme se také pěti nových hradů a vylepšení obchodních center, unikátních misí a samozřejmě i řady nových achievementů. Mughalská říše pak získá nějaké ty zajímavé bonusy navíc. Po boku rozšíření dorazí také update zdarma pro všechny majitele základní hry, který citelně pozmění mapu Indie, Tibetu a Barmy.

Dle serveru PC Games má DLC dorazit ještě v tomto roce a to s cenovkou 19.99 dolarů. Stejně jako v případě předobjednáni Hearts of Iron IV: Man The Guns, i v případě DLC Dharma získá kupující bonus v podobě tapet a speciálních ikon s avatarem na oficiálním fóru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama