Paradox ukázal novou sci-fi strategii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Paradox ukázal novou sci-fi strategii

Paradox ukázal novou sci-fi strategii

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

19. 5. 2018 17:32
Reklama

Paradox Interactive ve spolupráci Triumph Studios vyvíjí novou tahovou sci-fi strategii Age of Wonders: Planetfall. Herní svět se to dnes dozvěděl na PDXCON 2018, kde jsme se mimo jiné dočkali i traileru. Kromě bojů máme také očekávat budování vlastního impéria, kde futuristická technika či laserové zbraně budou všední záležitostí.

Samozřejmostí je kampaň pro jednoho hráče či multiplayer, kde si to rozdáme s nejedním kamarádem. Boj však nebude jedinou možností a konfliktu se mnohdy vyhneme správným vyjednáváním. Narazíme na řadu frakcí a bude jen na nás, jaké vztahy s nimi navážeme. Prostředí pak má být do značné míry zničitelné a našim jednotkám budeme moci upravovat i zbraně. V rámci hry dále odhalíme tajemství dávno ztracených civilizací, které po sobě zanechaly časem zahalené ruiny.

Lennart Sas, CEO z Trimph Studios, také odhalil, že se hra vyvíjí již tři roky. Ačkoliv hra nezapomíná na základní kameny celé série (která je v EU už od roku 2000), dočkáme se i velkého rozšíření a vylepšení. Přesné datum vydání zatím neznáme, ale do daleké budoucnosti se podíváme již příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama