Odhalena strategie Imperator: Rome
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhalena strategie Imperator: Rome

Odhalena strategie Imperator: Rome

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

19. 5. 2018 16:15 1
Reklama

Švédské Paradox Development Studio, které stojí za slavnými strategickými sériemi jako Crusader Kings, Europa Universalis nebo Hearts of Iron, dnes oznámilo svůj další strategický kousek.

Připravovaná hra nese název Imperator: Rome a jedná se o strategii z věků Alexandra Velikého, Hannibala, Caesara a nemine nás ani založení samotné Římské říše. Už nyní víme, že si budeme muset krýt záda, aby nás někteří podřízení nezradili, stejně jako budeme hlídat spokojenost celé populace. Pokloníme se i samotným bohům, jelikož i víra sehraje nemalou roli. Své chování přizpůsobíme i státní formě a zatímco v republice je třeba být za dobře se senátem, v monarchii vládneme na vlastní pěst.

Dočkáme se i několika kultur s odlišnými tradicemi, bonusy a samozřejmě i jednotkami. Kromě Římanů již byli zmínění například Keltové. V Imperator: Rome nás však nebudou omezovat události, které se udály ve skutečné historii. Historii zde totiž budujeme zcela dle vlastních představ. Vývojáři také slibují vůbec nejdetailnější mapu, jakou dosud vytvořili. Na mapu se ostatně můžeme podívat díky již vypuštěným snímkům.

Vydání se dočkáme roku 2019, kdy to rozjedeme na PC, Macu, Linuxu a SteamOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama