Náboženské DLC pro Crusader Kings II
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Náboženské DLC pro Crusader Kings II

Náboženské DLC pro Crusader Kings II

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

19. 5. 2018 18:50 3
Reklama

Krev teče proudem, domy se bortí a vojáci euforicky vykřikují náboženské slogany. Paradox Development Studio po pěti letech od vydání strategie Crusader Kings II oznámilo rozšíření s názvem Holy Fury. A jak už jistě sami tušíte, v hlavní roli se představí víra jakožto jedinečná motivace ke krvelačným hrátkám.

Od vývojářů je to vlastně chytrý krok, protože na co jiného, než na právě víru se zaměřit u hry, která má křižáctví v samotném názvu série. Mluvíme sice o válce motivované vírou, ale v podstatě jde o tažení křesťanských válečníků na sever, kde si to ručně vyřídí s pohany. Na cestě za naplněním náboženských povinností narazíme na možnost získat mocné spojence, se kterými naše moc samozřejmě výrazně vzroste. Oznamující trailer nám toho příliš neprozradil a tak si na podrobnější informace ještě budeme muset nějaký čas počkat.

Rozšíření bylo oznámeno na PDXCON 2018, stejně jako nová sci-fi strategie Age of Wonders: Planetfall a strategie z dob Římské říše Imperator Rome.Crusader Kings II: Holy Fury má dorazit již tento rok s cenovkou 19,99 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama