Skull & Bones za rok, letos bude něco nového
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skull & Bones za rok, letos bude něco nového

Skull & Bones za rok, letos bude něco nového

David Plecháček

David Plecháček

18. 5. 2018 09:32 5
Reklama

Ubisoft patří mezi společnosti, které umí překvapit. Loni jsme si z E3 konference například odnesli mix Maria a populárních králíků Rabbids, ale také pirátskou multiplayerovou hru Skull & Bones. Ačkoliv je pravděpodobné, že se na E3 objeví, letos, respektive v letošním fiskálním roce nevyjde. Vyplývá to přímo ze zprávy poskytnuté samotným Ubisoftem. Místo námořních bitev se ale zcela jistě dočkáme nějakého překvapení.

Pokud ze seznamu letošních her vyřadíme Skull & Bones, zbývá nám The Crew 2 a Tom Clancy's The Division 2. Právě mezi těmito hrami se pirátská hra dříve nacházela. Spolu s ní ale Ubisoft plánoval vydat ještě jednu dosud neoznámenou AAA hru, přičemž všech čtyř her se mělo v součtu prodat 23 milionů kusů. Ubisoft musel ale své výpočty po odkladu multiplayerovky zrevidovat, nově tak zbývající trojici připisuje 19 milionů kopií. Soudě dle toho se tak Skull & Bones mělo prodat čtyři miliony, což jsou podle nás pro novou IP smělé plány.

Otázkou je, jak moc smělý je korigovaný výpočet. Ubisoft má pověst firmy, jejíž druhé díly her jsou vždy výrazně lepší, než předchozí iterace. Příkladem za všechny může být Watch Dogs. I Division má co napravovat, stejně tak jako The Crew. Jenže právě úspěch druhé zmiňované hry je v současné době dost nejistý. Hráči jsou poněkud rozpačití z toho, jak se The Crew prezentuje, a něco nám říká, že by se ze závodů mohla stát výjimka potvrzující pravidlo.

A pak je tu samozřejmě jedna neoznámená „franšíza“, o níž Ubisoft nemluví. Dlouho se spekuluje nad návratem Splitner Cell a agenta Fishera, jenže tento tip pronášíme snad každý rok a zatím jsme se s ním netrefili. Pravdou je, že Splinter Cell byl mezi hrami, které se objevily na seznamu Wallmartu. A víme, že například Rage 2 se potvrdil. Tak proč bychom to tentokrát nemělo vyjít i u Ubisoftu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama