Shadow of War o víkendu na PC zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of War o víkendu na PC zdarma

Shadow of War o víkendu na PC zdarma

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

18. 5. 2018 07:43 2
Reklama

Akční RPG s otevřeným světem ze Středozemě a zajímavým systémem Nemesis, Middle-earth: Shadow of War, vyšlo na podzim loňského roku a v Davidově recenzi si odneslo solidní hodnocení 3 z 5. Nejednalo se tak určitě o špatnou hru, spíš malinko rozporuplnou a také nakonec v lepší konkurenci zapadlou.

Pokud vás přesto tématicky i po stránce hratelnosti láká, jen jste si nebyli jistí, jestli by to mohlo být to pravé ořechové, máte jedinečnou příležitost to zjistit na vlastní kůži po omezenou dobu bez placení.

Middle-earth: Shadow of War je totiž o tomto víkendu na Steamu zdarma. A pokud zjistíte, že je to přesně ta hra, po které jste dávno toužili, můžete si ji rovnou do Steam knihovničky pořídit na stálo, protože je až do pondělí 21. května dostupná s 50% slevou. To znamená za 29,99 euro namísto plných 59,99.

Do Shadow of War přibylo před pár dny DLC nazvané Desolation of Mordor, sledující příběhové eskapády Baranora, kapitána Minas Ithil. Což dost možná může stát za snahou upoutat na hru pozornost hráčů časově omezenou ochutnávkou základní hry zdarma.

Pro další informace o Middle-earth: Shadow of War si přečtěte výše zmíněnou recenzi, nebo se rovnou podívejte na Let´s Play video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama