No Man's Sky konečně nabídne multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky konečně nabídne multiplayer

No Man's Sky konečně nabídne multiplayer

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 5. 2018 09:30 7
Reklama

Tento týden jsme v souvislosti s odhalením obalu Xbox One verze No Man’s Sky psali o spekulacích, že by nový update s kódovým označením Next mohl do hry konečně přinést plnohodnotný multiplayer. A ejhle, spekulace se potvrdily. V aktuální epizodě pořadu Inside Xbox to potvrdil sám šéf studia Hello Games Sean Murray.

Hello Games údajně multiplayer testují posledních šest měsíců. Hra se díky němu dle slov vývojářů proměnila v úplně nový zážitek, něco, co si komunita užije. Multiplayer by měl nabídnout širokou škálu možností k vyžití, konečně budeme moci společně prozkoumávat vesmír a setkávat se v něm s neznámými hráči. Hra nabídne společné stavění základen, souboje a třeba i závody. Hráči tak dostanou možnost vytvořit si vlastní trať a tu pak sdílet s ostatními.

Update vyjde 24. června letošního roku a dostupný bude na všech platformách. Murray sám říká, že Next je kulminací potenciálu, který se v No Man’s Sky skrývá. Doplňuje také, že je to přesně ta hra, kterou on sám i mnozí další vždy chtěli v multiplayeru hrát. Nabízí se trochu kousavá poznámka, proč tedy tato slibovaná funkce nebyla ve hře již od počátku a proč její implementace trvala dva roky.

Bude jistě zajímavé sledovat, zda takto zásadní změna přiláká hráče zpět, nebo zda je pro No Man’s Sky už pozdě. My se hře s vydáním verze pro Xbox určitě znovu podíváme na zoubek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama