Ancestors se připomíná launch trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ancestors se připomíná launch trailerem

Ancestors se připomíná launch trailerem

David Plecháček

David Plecháček

18. 5. 2018 10:33
Reklama

Ta tam jsou kontroverzní hry od polského studia Destructive Creations. Na nenáviděný Hatred si dnes nikdo nevzpomene a o IS Defense vědí jen zasvěcení. Jejich Ancestors Legacy ale může zaujmout širokou škálu hráčů, historických real-time strategií totiž není nikdy dost. Především těch kvalitních.

Na výsledek Ancestors si musíme ještě pár dnů počkat, recenzi vám přineseme v pondělí. Den před datem vydání to ale bude naprosto ideální. Kromě našeho článku nám ale den D připomíná i nový trailer, s jehož pomocí Destructive světu říkají, že jsou připraveni. Otázkou však zůstává, jestli jste připraveni i vy. Pokud ne, launch trailer připomíná to nejdůležitější, od příběhového zasazení, až po fakt, že ani tentokrát nebude nouze o krev a brutalitu.

Strategie má ze všech předchozích her studia největší šanci prorazit. Autoři udělali krok vzad a rázným krokem vyrazili novým směrem, směrem ke hrám klasického střihu. V Ancestors vás soudě dle předchozích dostupných ukázek včetně multiplayerové bety ničím nepřekvapí, zároveň ale svou práci odvádí poctivě, a pokud vše dotáhnou do konce, můžeme se těšit na povedený titul, který by mohl člověka zabavit na dlouhé hodiny.

Vývojáři dokonce vyjádřili naději, že se Ancestors: Legacy chytí i v esportu. Uvidíme. Hra je na to dostatečně rychlá, ale zároveň ne tak rychlá, jako ty nejpopulárnější tituly, které se profesionálně hrají. Stále je však potřeba brát v potaz, že Destructive Creations je malé studio, čili se spíše jedná o nereálný sen než o nějaký dlouhodobý cíl. Mnohem důležitější teď bude plnit hru novým obsahem. V minulosti se například hovořilo o relativně malém počtu národů, tak uvidíme, jestli se hra bude rozrůstat tímto směrem.

Ancestors Legacy vychází 22. května na PC a Xboxu One. Hru si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama