V červenci se prý začne prodávat GTX 1180
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V červenci se prý začne prodávat GTX 1180

V červenci se prý začne prodávat GTX 1180

David Plecháček

David Plecháček

17. 5. 2018 15:02 4
Reklama

Zdá se, že herní svět tak trochu čeká na večerní první záběry z Call of Duty: Black Ops IIII, a tak s vlastními informacemi vyčkává. Pokud máte PC, nebo si jej plánujete pořídit, tak byste možná pro Black Ops a další očekávané hry ocenili novou grafickou kartu. Pokud preferujete karty NVIDIA, můžete samozřejmě využít karty aktuální řady s přídomkem Ti. Anebo počkat na novinku, třeba na GTX 1180.

O nové řadě zatím NVIDIA mlčí, nicméně s informacemi přišla internetová stránka Tom’s Hardware. K té se údajně z vícera směrů dostala informace, že nová řada se začne prodívat v červenci 2018, pokud jde přímo o karty o výrobce, pokud jde o third-party modely, ty by se na trhu měly objevit někdy během srpna nebo září. Zdroje údajně hovořily čistě o GTX 1180, ale samozřejmě očekáváme i další slabší modely, tak jako v předchozí generaci karet GTX 10xx.

Tomshardware spolu s těmito informacemi kontaktovalo přímo výrobce, který ale pochopitelně mlčí. Zároveň je ale za dveřmi tchajwanský Computex, takže pokud má NVIDIA na letošek jakékoliv plány, je dost možné, že je představí právě tam. Nové informace bychom se tak dozvěděli týden před E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama