Uzavřená beta The Crew 2 za 2 týdny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uzavřená beta The Crew 2 za 2 týdny

Uzavřená beta The Crew 2 za 2 týdny

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

17. 5. 2018 08:40
Reklama

Už koncem tohoto měsíce si řada z nás bude moct zahrát připravovanou závodní hru The Crew 2. Na startovní čáře se od čtvrtku 31. května 10.00 do pondělí 4. června 10.00 seřadí ti, kteří se přihlásí na oficiálních stránkách a budou mít to štěstí, že budou vybráni. Přihlásit se můžete tady.

Vzhledem k velikosti hry, která činí zhruba 30 GB, Ubisoft doporučuje hru stáhnout předem. Učinit tak lze již od 29. května 10.00. Jakékoliv změny a důležité informace budou zveřejněny na oficiálním Twitteru @Thecrewgame. Za účast v betě získáme ve finální verzi exkluzivní odměnu, avšak samotný postup zachován nebude.

Beta se týká tří platforem - PC (Uplay) a konzolí PlayStation 4 a Xbox One. Zapotřební není Xbox Gold ani PS Plus. Za to při hraní bude nutné být neustále připojen k internetu. Vybraní uživatelé budou kontaktování 29. května skrze e-mail a bude jim navíc umožněno pozvat až tři další kamarády. Musí však hrát na stejné platformě. Díky tomu si naplno užijeme co-op, který beta umožňuje vyzkoušet. Kromě toho bude k dispozici kompletní otevřený svět a čtyři disciplíny - pouliční závodění, motorový člun, rally a letecká akrobacie

The Crew 2 dorazí v plné síle za zhruba pět týdnů, konkrétně 26. června. Předobjednávat můžete již nyní a to jak základní edici, tak luxusnější edice Deluxe či Gold. Vydání The Crew 2 bylo opakovaně odloženo, ale tentokrát věříme, že hra skutečně vyjde. Přikládáme i trailer, který vyšel zrovna včera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama