Na E3 nebudou žádné novinky od Take Two
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na E3 nebudou žádné novinky od Take Two

Na E3 nebudou žádné novinky od Take Two

Martin Nahodil

Martin Nahodil

17. 5. 2018 11:44
Reklama

Jak jsme vám psali v novince o důležitosti PC platformy pro tohoto herního giganta, Take Two objeví příští měsíc i na největším herním veletrhu E3. Nyní už dokonce víme, co přesně na jejich stánku budou předvádět. Hlavní roli v tomhle případě bude mít hratelná ukázka Red Dead Redemption 2. Pokud očekáváte nějaké novinky, tak vás bohužel musím zklamat.  

Poslední týdny se hojně spekulovalo po všech internetech, že by se během E3 mohl vedle Red Dead Redemption 2 představit ještě druhý díl Bully. Karl Slatoff z Take Two ale všechny spekulanty vyvedl z omylu, když na sjezdu investorů prohlásil, že jeho společnost na letošní E3 nebude předvádět žádné novinky. "Příští měsíc na E3 v Los Angels budeme mít firemní stánek i výstavní plochu, ale nebudeme představovat žádné nové produkty. Samozřejmě budeme pořádat obchodní schůzky a setkání s investory a médii," řekl Slatoff. 

Už je to téměř 10 let co vyšel první díl Bully. Hráči si tedy spojovali, že by desáté výročí mohla být ta správná příležitost k oznámení nového dílu. Alespoň na letošní E3 se ho tedy nedočkáme, ale stále je tady ještě Gamescom a několik dalších velkých akcí. Myslíte, že je ještě vůbec šance, že se někdy v budoucnu pokračování této jedinečné hry někdy objeví nebo na něj Rockstar už kompletně zanevřel?  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama