KC:D a Ancestors chystají překvapení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka KC:D a Ancestors chystají překvapení

KC:D a Ancestors chystají překvapení

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 5. 2018 10:10 4
Reklama

Strategie Ancestors Legacy od polského studia Destructive Creations se mílovými kroky blíží, Adam už poctivě hraje a brzy vám přineseme recenzi. Drsná vize středověku, v níž proti sobě stojí čtveřice národů, zjevně zaujala i tuzemské studio Warhorse.

To totiž na svém Twitteru láká na překvapení, k jehož odhalení by mělo dojít už příští týden a které by mělo s Ancestors Legacy souviset. Údajně má být výsledkem spolupráce obou studií, více se prý dozvíme 23. května skrz sociální sítě Warhorse a Destructive Creations.

V tuto chvíli není jasné, zda půjde o DLC s nějakým příběhovým obsahem, nebo zda si například Kingdom Come a Ancestors navzájem propůjčí nějaké ty zbraně a vybavení. Obě hry se však odehrávají v poněkud odlišných časech, nezbývá tedy, než si na ono překvapení počkat.

Ancestors Legacy vsadí hráče do role vojevůdce jednoho ze čtyř evropských kmenů, na výběr budou Anglosasové, Germáni, Vikingové a Slované. Kromě strategického vyžití hra nabídne i možnost zapnout „akční“ kameru a podívat se na jatka hezky zblízka. Destructive Creations tímto zobrazením násilí mírně navazují na svůj kontroverzní počin Hatred z roku 2015, Ancestors jsou ale mnohem vážněji zamýšleným a propracovanějším titulem. Hra vychází 22. května na PC, později dorazí i na Xbox One. O dojmech z hraní se můžete dočíst pod tímto odkazem, hru jsme předvedli i v HrejTV. Ancestors Legacy si můžete koupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama