Obal No Man's Sky pro Xbox naznačuje MP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obal No Man's Sky pro Xbox naznačuje MP

Obal No Man's Sky pro Xbox naznačuje MP

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 5. 2018 10:49 4
Reklama

O tom, že se poněkud nechvalně proslulý předloňský titul No Man’s Sky podívá se zpožděním i na Xbox One, jsme psali už v březnu. Vývojáři ze studia Hello Games slibují podporu posílené konzole Xbox One X a především nový zásadní update, který do hry přinese nový obsah a mechanismy. Nyní došlo ke zveřejnění obalu Xboxové verze, který vzbudil zásadní otázky.

Na artworku jsou totiž vyobrazeni hned čtyři astronauti, což nejednoho zvídavého fanouška vede k otázce, zda plánovaný update s označením Next přinese i tolik očekávaný plnohodnotný multiplayer, jehož absence patřila k základním kamenům kritiky během původního vydání, zejména proto, že jej šéf studia Sean Murray opakovaně zmiňoval v rozhovorech.

Jedná se však zatím pouze o dohady, žádné oficiální potvrzení ani plánovaný obsah updatu Next, s nímž bude verze pro Xbox startovat a který bude samozřejmě implementován i do verzí pro PS4 a PC neznáme, Hello Games vydali pouze poněkud vágní prohlášení, že se jedná o velmi důležitý krok kupředu. Momentálně ostatně pořád neznáme ani datum vydání verze pro Xbox, ačkoli Amazonu v minulosti unikly informace naznačující termín 29. června.

No Man’s Sky vyšlo předloni v létě a na dlouhé měsíce ostře rozdělilo komunitu hráčů. Někteří byli spokojeni s obří rozlouhou hry a spoustou prostoru na objevování, druzí kritizovali nedodržené sliby, problémy s procedurálně generovaným obsahem a i hratelnost, která se poměrně rychle vyčerpala, pokud vám tedy nestačilo ono prosté objevování nových světů. Vývojáři navíc v prvních měsících od vydání přestali komunikovat. Na druhou stranu se hra v průběhu dvou let dočkala několika velkých bezplatných updatů, které výrazně obohatily její možnosti a například umožnily stavbu vlastní základny. Plnohodnotný multiplayer, který by hráčům umožnil spolupracovat či bojovat proti sobě by jí ale rozhodně vlil nový život do žil. Uvidíme, co přinesou oficiální informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama