Metro Exodus odloženo o půl roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metro Exodus odloženo o půl roku

Metro Exodus odloženo o půl roku

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

16. 5. 2018 08:18 3
Reklama

Ještě v prosinci minulého roku Deep Silver a 4A Games oznamovali, že jejich postapokalyptický počin Metro Exodus dorazí na podzim 2018. To už ale neplatí. Dle nejnovější zprávy je totiž vydání této očekávané hry odloženo na první čtvrtletí 2019, tedy rovnou o půl roku. Důvod odložení oznámen nebyl. Hra dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Metro Exodus nás vezme do post-apokalyptické Moskvy, do roku 2036, období nukleární zimy. Všudypřítomný mráz obývá mnoho přeživších, kteří jsou tak zoufalí, že si jdou nekompromisně po krku. My se však v roli Artyoma ujmeme vedení skupiny Sparťanských Rangerů, abychom se vydali na východ hledat život a lepší zítřky. A aby naše cesta nebyla příliš zdlouhavá, zkrátíme si cestu také použitím řady vozidel.

Tahle střílečka z pohledu první osoby nabídne prvky ukrývání i hororu. Proti nám se totiž kromě jiných přeživších pustí i zmutované příšery. Naštěstí si můžeme vycraftit řadu účinných zbraní, se kterými snad všechny blížící se hrozby přežijeme. Očekávat lze i solidní příběh, jelikož děj hry se inspiruje bestsellery spisovatele jménem Dmitrij Gluchovskij. To vše si navíc užijeme v českém jazyce. Nové Metro také využívá technologii ray-tracing, která nabídne unikátní zážitek z grafického zpracování. Pokud vás hra zaujala, můžete si ji rovnou předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama