Další E3 spekulace se týká lineupu Nintenda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další E3 spekulace se týká lineupu Nintenda

Další E3 spekulace se týká lineupu Nintenda

David Plecháček

David Plecháček

16. 5. 2018 17:23 1
Reklama

E3, spekulace, úniky všelijakých informací, nulová překvapení. To všechno jsou synonyma pro měsíc předcházející největší herní akci na světě. A právě proto musíme brát veškeré spekulace a nepotvrzené zprávy s určitou rezervou. Jak ale bylo patrné, někdy se mohou, ať už náhodou nebo úmyslně, trefit a odhalit přítomnost něčeho, o čem nevíme. Tak jako (částečně) Wallmart s Rage 2. Od té doby jsme viděli několik dokumentů a příspěvků, které garantovaly jedno větší překvapení než druhé. Jenže proč jim věřit? Proč jim věřit, když se jedná mnohdy o vytisknutý kus papíru, který dokáže vytvořit každý včetně mě nebo vás? Odpověď je složitá a poněkud komplikovaná. Snad jedinou radou je vyčkat a čekat, zda se něco podobného nevyloupne odjinud. A když je toho víc, tak už to nebrat na lehkou váhu.

Asi nejžhavějším kandidátem na nejrelevantnější hru, o níž se spekuluje, jsou Pokémoni od Nintenda. Respektive řekněme to jinak – moc dobře víme, že Pokémoni pro Nintendo Switch jsou ve vývoji, ostatně padlo to i na jednom z předchozích pravidelných Directů. Jejich přítomnost by nebyla tak překvapivá, spíše jde o to, co víme navíc. Není toho mnoho, ale o důležitosti Pokémonů si řekneme za kratičkou chvilku. 

Nejdříve si něco řekněme ke hře jako takové. Prvním zdrojem je relativně obyčejná (japonská) skica, na níž je údajný název nové dvouhry. Ten by opravdu leckoho překvapil, o čemž byla přesvědčená i Nintendo insiderka Emily Rogersová, na jejímž twitterovém profilu se objevila lakonická poznámka, že nový název pro letošní hru asi zvedne nejedno obočí. Pokémon Let’s Go Pikachu a Pokémon Let’s Go Eevee, jak v překladu zní onen popisovaný název, rozhodně netradiční je. Jenže Let’s Go Pikachu/Eevee se začíná objevovat z vícera směrů. Společnost CSC Corporate Domains zaregistrovala včera internetové stejnojmenné stránky. Tato firma v minulosti registrovala i domény Pokémon Sun & Moon, čili nestřílíme úplně od boku. Samozřejmě se okamžitě začala řešit návaznost na mobilní hit předloňského léta, k tomu ale bohužel nemáme čím přispět. Po úspěchu bychom se upřímně nedivili.

I tak to ale není vše. Další zdroj nepřidá na důvěryhodnosti Pokémonům, ale je to právě naopak - Pokémoni by mohli přidat na kredibilitě novému dokumentu. Ten opět náleží Nintendu, tentokrát by ale mělo jít o seznam her, které se objeví na E3. Vytištěný na papíře. Nic moc, že? Zvláštní je, že se na něm taky objevují stejnojmenní Pokémoni. O ty ale už ani tolik nejde, nás zajímá samozřejmě i to ostatní.

V prvé řadě pojďme k tomu, co známe. Úvodní minuty obstará sestřih nového Wolfensteina, Dragon Ball Fighter Z, FIFA 2019, NBA 2K19, Crash Bandicoot a Octopath Traveler. Super Smash Bros by se mělo následně prezentovat trailerem a dokonce i demem, pravděpodobně pro návštěvníky veletrhu. Kromě toho můžeme čekat DLC pro Spatoon nebo záběry z Yoshiho a PlatinumGames rozvedou dříve představené F-Zero SX. Ale také čekejme mnoho věcí, o nichž nebyla řeč. Třeba o Fortnite na Switch. Třeba o traileru a gameplay záběrech na Metroid Prime: Renegade. O novince Fire Emblem Memories. Retro Studios chystají údajně Star Fox Lylat System, to jest odpověď na otázku, co tito veteráni dělají. No a asi největším překvapením je Fallout 3 Anniversary od Bethesdy. Opravdu, třetí Fallout letos slaví deset let, a při této příležitosti by tak měl rozšířit plejádu her na hybridní konzoli.

Otázkou je, jestli tomu věříme. Nebo jestli ne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama