Ariana Grande zpívá za doprovodu Laba
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ariana Grande zpívá za doprovodu Laba

Ariana Grande zpívá za doprovodu Laba

David Plecháček

David Plecháček

16. 5. 2018 12:51
Reklama

Jste-li ve středním a vyšším věku, možná nikoho se jménem Ariana Grande neznáte. Pokud jste o něco mladší, možná máte tušení, že se jedná o úspěšnou americkou zpěvačku, ale to je tak vše. Víc vědí jen ženy, které jsou u nás ohroženým druhem. My vám nicméně i tak jednu skladbu od této mladé umělkyně pustíme, a věříme, že si užijí i ti, kteří nejsou její cílová skupina. Zazpívala jí totiž pouze za doprovodu Nintenda Labo.

Její návštěva v The Tonight Show komika Jimmyho Fallona by zněla nevinně, kdyby se následně se skupinou The Roots nepustila do přezpívání vlastní písně No Tears Left to Cry pouze za doporovodu zvuků vycházejících z Nintenda Switch. Respektive hned z několika konzolí připevněných na kartonech po vzoru Laba.

Z nástrojů jsme viděli tradiční piano, které by možná už samo o sobě stačilo k solidnímu doprovodu. The Roots nicméně vystupovali i s věcmi, které v základu nejsou. S kytarou, s bicími, a sama zpěvačka držela v ruce cosi jako triangl. „Byl to totálně bizarní a hlavně to byl risk,“ přiznal později Fallon pro IGN. „Nevěděl jsem, jak to bude znít, ale Ariana je pro každou špatnost.“ A vyplatilo se.

Následující video tak nemá být ukázkou autorčiných schopností a toho, jaká je její píseň, kterou možná ani neznáte, ale spíše prezentací toho, čeho je Switch v kombinaci s Labem schopné. V tuto chvíli překvapilo i nás, ale věříme, že se budou objevovat další a další výrobky, které předčí naší představivost. Fungující kapela ale stojí za naší pozornost. A věříme, že i za tu vaší.

Nintendo Labo si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama