Únik: Záhadný ovladač Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik: Záhadný ovladač Xboxu

Únik: Záhadný ovladač Xboxu

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

15. 5. 2018 09:44 8
Reklama

Uživatel @h0x0d na svém Twitteru zveřejnil fotografii pravděpodobně nyní chystaného nového ovladače Xboxu. Už na první pohled každého zaujme neotřelým vzhledem, který se vymyká aktuálním trendům. Později se stejný uživatel vyjádřil, že by se ovladač měl vyvíjet pod kódovým označením Projekt Z, kde by Z mohlo znamenat Zephyrus. Údajně ale zaslechl i označení Xbox Adaptive Controller

Server Windows Central je názoru, že tento ovladač je určen speciálně pro lidi s postižením. Jde přece jen o velmi neobvyklý design ovladače se zvláště velkými tlačítky, které je jednoduché stisknout. To by od Microsoftu bylo opravdu hezké gesto a dávalo by to i smysl, protože Bill Gates dlouhodobě vynakládá značné sumy na podporu charitativních činností.

Dvě velké tlačítka A a B jsou dost možná programovatelné. Nalevo je také tlačítko s třemi LED indikátory, které by mohlo sloužit pro přepínání módů. Nechybí ani znak a nápis Xbox, USB port a jack 3,5mm pro sluchátka. Zajímavá je řada symbolů na horní straně. Jde o podsvícené kontrolky nebo o dotyková tlačítka? To se teprve uvidí.

K ovladači bohužel dosud nemáme žádné oficiální vyjádření ani bližší informace a tak nyní můžeme jen hádat. Snad se více dozvíme na rychlým krokem blížící se E3 konferenci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama