Remaster Zone of the Enders 2 vyjde v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Zone of the Enders 2 vyjde v září

Remaster Zone of the Enders 2 vyjde v září

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 5. 2018 15:42 1
Reklama

Loňská Tokio Game Show přinesla mimo jiné oznámení návratu značky Zone of the Enders. Bohužel ne v podobě zbrusu nového pokračování, ale pouhého remasteru druhého dílu s celou řadou vylepšení. Fanoušci a pamětníci budou ale zřejmě i tak spokojeni, přeci jen od vydání původní PS2 verze uplynulo v únoru dlouhých 15 let. Nyní už známe evropské datum vydání remasteru.

Zone of the Enders The 2nd Runner – MRS v našich končinách vyjde 6. září letošního roku. Kromě PlayStation 4 hra míří i na PC. Navíc bychom se ještě v předstihu měli dočkat dema, které předvede nejen podobu hry ve 4K, ale i VR režim. Ten je ostatně jednou z novinek, kterými se bude remaster pyšnit.

Mezi ty další patří například nové „Pro“ nastavení ovládání, které vám umožní rychleji měnit zbraně ve frenetických soubojích. Přibyde také velmi nízká obtížnost pro ty, kteří si chtějí hlavně užít příběh, nejrůznější tréninkové moduly a minimapa. Díky VR pak budete moci navštívit hangár a manipulovat se svým mechem, prohlížet si rozličné modely ve 360° zobrazení nebo využít „kino režim“ a po dohrání hry si znovu přehrát důležité příběhové momenty na simulovaném velkém plátně. Zone of the Enders už jeden remaster dostala, kolekce obou her vyšla na PS3 a Xbox 360 v roce 2012.

Původní Zone of the Enders tvořil Hideo Kodžima s Konami pro launch PlayStation 2. O dva roky později pak vyšlo pokračování s podtitulem 2nd Runner. Značka ale mimo jiné vyprodukovala také spin-off pro Game Boy Advance a své vlastní anime. Děj her se odehrává ve 22. století, kdy už lidstvo stačilo kolonizovat Mars. Stejně jako v případě Metal Gearu je i tato série proslulá pro svůj kvalitně vystavěný příběh. Kodžmovi za inspiraci posloužilo slavné anime Neon Genesis Evangelion.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama