Crackdown 3 byl odložen záměrně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crackdown 3 byl odložen záměrně

Crackdown 3 byl odložen záměrně

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 5. 2018 09:30 1
Reklama

Občas se někde objeví nějaký ten únik informací. Tentokrát se tak stalo skrz reddit, kde se jeden z diskutérů svěřil, že zná okolnosti kolem neustálého odkládání exkluzivní městské akce pro Xbox OneCrackDownu 3.  

Třetí Crackdown nám byl představen už před čtyřmi lety a za tu dobu se kolem jeho vývoje semlelo docela dost zajímavých věcí. Jednou z těch největších je bezesporu využívání cloudových technologií ve hrách. Díky tomu by vývojáři měli daleko více možností, protože část operací by probíhala na vzdáleném serveru. V případě Crackdownu 3 to mělo znamenat kompletní zničitelnost města. Zanedlouho po tom se ale ukázalo, že to bude možné jen ve hře pro více hráčů, a nakonec z toho sešlo úplně.  

Zbyl tedy jen koncept šílené městské akce, kde jste v roli supervojáka pracujícího pro tajemnou společnost měli se svojí partou bojovat s gangy, které chtějí přebrat kontrolu nad městem. Původně to vypadalo, že bychom se jí měli dočkat už na konci loňského roku, ale přišel další odklad. Tady přichází na scénu náš tajemný zdroj z redditu, který tvrdí, že to zapříčinila samotná hlava Xboxu, Phil Spencer 

Zdržení je prý odůvodněno tím, že chtějí udržet krok se současnými trendy. Také se snaží zajistit, aby Crackdown zůstal relevantní i v budoucnu a nebyla to jen chvilková záležitost. Je tady spoustu věcí, které si pod těmito prohlášeními můžete představit. V ohledu na současné trendy bych se ani nedivil, kdyby Crackdown 3 obsahoval i nějakou formu módu battle royale 

S posledním odkladem se měl taky pořádně nafouknou rozpočet hry. Všechno jsou to zatím jen dohady a na oficiální vyjádření si asi budeme muset nějakou chvíli počkat. Už by to ale snad mělo být letos. Crackdown totiž po světě dostává ratingy, a tak nějak se počítá, že bude součástí letošní E3 konference Microsoftu.  

Tuto hru si můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama