Sony uvolnila emotivní píseň z God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony uvolnila emotivní píseň z God of War

Sony uvolnila emotivní píseň z God of War

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

14. 5. 2018 12:40
Reklama

Tři minuty a čtyřicet čtyři sekund. Přesně tak dlouhá je poklidná a zároveň emotivní píseň Memoris of Mother, jejíž plnou verzi Sony vydala na oficiálním Youtube účtu PlayStationu. Píseň je možné si stáhnout ve formátu MP3 skrze oficiální stránky hry zde. Webové stránky po vás pravděpodobně budou chtít datum narození, po jehož zadání vás přesměrují pryč. Po zadání data narození tedy využijte odkaz výše znovu.

Hudba je u řady titulů naprosto neodmyslitelnou součástí hry. Jinak tomu není ani u God of War a tak i tato hra nabízí kompletní herní soundtrack. Ten je možné zakoupit (například na iTunes), případně jej lze poslouchat skrze Spotify. O soundtracku ostatně bohatě hovoří i tato oficiální stránka. Šest konkrétních písní je zde popsáno. Soundtrack však celkově nabízí dvacet jedna písní.

Soundtrack je dílem hudebního amerického skladatele jménem Bear McCreary. Název a výběr písně Memories of Mother není žádnou náhodou. Píseň zdarma totiž odkazuje na včerejší Den matek. Píseň si vysloužila mnoho pozornosti a z posledních zveřejněných videí na Youtube PlayStationu patří mezi nejprohlíženější videa.

Soundtrack už tak kvalitní titul God of War barvitě dokresluje. O hře si ale případně přečtěte v naší recenzi. K dispozici je také limitovaný balíček konzole PlayStation 4 a této hry. Vývojáři také nedávno přiznali, že vývoj titulu trval pět let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama