Mód 50v50 dočasně ve Fortnite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mód 50v50 dočasně ve Fortnite

Mód 50v50 dočasně ve Fortnite

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

13. 5. 2018 11:55 1
Reklama

Jedna z nejhranějších Battle Royale akcí, Fortnite, spustila herní mód 50v50. Jak je již z názvu patrné, pustí se proti sobě dva týmy po padesáti hráčích. A jejich úkolem samozřejmě není nic jiného, než se chladnokravně pozabíjet.

Není to přitom poprvé, co si hráči mohou tento mód vyzkoušet. I tentokrát však jde pouze o dočasnou nabídku, takže příliš nezahálejte. Společnost Epic Games totiž neoznámila, do kdy mód bude k dispozici, takže každá hodina čekání zvyšuje riziko, že se na vás již nedostane.

V módu 50v50 jsou dva týmy vysazeny na opačných stranách mapy. Každý pak má deset minut na to získat co nejlepší možné vybavení, případně materiál pro své budoucí stavby. Pak už následuje čistokrevná bitva, ve které je povoleno vše. Nechybí ani bouře zmenšující oblast boje či padání balíčku s vybavením, kterých si však užijeme teprve ve finální fázi, kdy se bouře již zcela zastaví. PVP Battle Royale ve Fornite je free to play, takže si ho můžete stáhnout z oficiálních stránek a začít hned hrát. K dispozici je také PVE kampaň v rámci standardní edice hry za 39.99 euro nebo edice Deluxe za 59.99 euro. Hra je kromě PC, Macu či konzolí dostupná také na mobilních platformách se systémem iOS. Časem se dočká také Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama