Staňte se pomocníkem Smrti v Death's Gambit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Staňte se pomocníkem Smrti v Death's Gambit

Staňte se pomocníkem Smrti v Death's Gambit

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 5. 2018 14:25
Reklama

v už stačilo přesvědčit několik her, skvěle se to podařilo například Salt & Sanctuary. Stejný cíl sleduje i titul Death’s Gambit od studia White Rabbit, vznikající pod křídly vydavatelství Adult Swim Games.

I tato hra má být drsnou 2D skákačkou s bohatými RPG prvky. Na hráče budou kladeny nemalé nároky, budou muset zvládnout soubojový systém, naučit se slabiny jednotlivých protivníků a využávat různé druhy zbraní a vybavení na vhodných místech. 

Hlavní hrdina má zajímavé povolání, je totiž pravou rukou samotné Smrti a jako takový má za úkol vyzvat mocné ochránce říše Siradon a očistit jejich duše. Samozřejmě za pomoci ocele a magie. Svět Siradonu má nabídnout zajímavé lokace s výmluvnými názvy Obsidian Vale, Witch Woods nebo třeba Sanguine City, v nichž se setkáte s celou řadou podivuhodných postav a zjistíte poutavé detaily o zdejší mytologii.

Kromě toho mají mezi silné stránky patřit i mocní bossové, kteří otestují vaše schopnosti a pravděpodobně vám přivodí nějaké ty nové šediny. Hra nabídne 10 typů zbraní, mezi které spadají meče, kosy, luky, halapartny a další. Užít si budete moci 30 schopností. A pokud se vám podaří hru zdolat, můžete si to zopakovat v rámci režimu New Game+. Death’s Gambit vyjde letos 14. srpna na PC a PS4. A my se ptáme - proč ne na Switch?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama