Monster Hunter GU v srpnu i u nás
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter GU v srpnu i u nás

Monster Hunter GU v srpnu i u nás

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 5. 2018 08:35
Reklama

Letošní Monster Hunter World se nadmíru vydařil. Série se po letech podívala i mimo platformy Nintenda a výkon aktuálních konzolí (a brzy i PC) poskytl novému dílu dostatek prostředků k o poznání rozmáchlejším úrovním, pohlednému technickému zpracování a dalším úpravám, které z Worldu dělají skutečně moderní titul. I západní majitelé Nintenda Switch by ale rádi zasekli svůj masívní obouručák do šupinatého krku nějaké té příšery. Naštěstí už brzy dostanou příležitost.

Vydavatelská společnost Capcom totiž oznámila, že na západě již letos v srpnu vyjde Monster Hunter Generations Ultimate pro Nintendo Switch. Jedná se o vylepšenou verzi hry Monster Hunter Generations, která vyšla v roce 2016 na handheld Nintendo 3DS. Kromě klasického sólo režimu se můžete spojit v lokálním bezdrátovém či klasickém on-line multiplayeru s až třemi dalšími lovci. A samozřejmě, jak je na Switchi zvykem, můžete hrát v televizním, handheldovém či tabletop režimu.

Capcom upozorňuje na největší počet monster v sérii a na možnost nostalgického návratu k jejím počátkům. Čeká na vás spousta úkolů, za něž dostanete lákavé odměny, široká plejáda zbraní a samozřejmě také zbrojí. V rámci hraní budete muset bránit čtveřici vesnic před hrozbami v podobě monster z takzvané Osudové Čtyřky, mimo to se utkáte i s novým Elder Dragonem.

Nováčky v sérii jistě potěší pomocná ruka v podobě možnosti spuštění mocných Hunter Arts pouhým dotykem na obrazovku. K dispozici bude šest loveckých stylů, z toho dva zbrusu nové - Brave Style, který vás odmění novými útoky za zasazování po sobě jdoucích nepřerušených úderů, a také Alchemy Style, podpůrný styl, díky němuž budete moci vyrábět potřebné předměty během boje. Příjemnou zprávou je i to, že majitelé původního Monster Hunter Generations si mohou přenést uložené pozice do nové verze. Hra vychází 28. srpna letošního roku, níže se můžete podívat na trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama