Ed Boon naznačuje nový Mortal Kombat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ed Boon naznačuje nový Mortal Kombat

Ed Boon naznačuje nový Mortal Kombat

David Plecháček

David Plecháček

11. 5. 2018 12:58 1
Reklama

Bojovek není nikdy dost, ale máme pocit, že tu mezi námi je snad vždy nějaká aktuální. Ne každá dopadne výborně, ale stálicemi v povedených soubojích jsou autoři studia NetherRealm. Jejich Injustice 2 ze seznamu posledních bojovek jednoznačně vyčnívá. Ale není čas na něco novějšího?

Jak víme, Ed Boon a jeho tým mají na svědomí hned několik her, z nichž jedna je považována za klasičtější než ta druhá. Kromě jiného stojí třeba za sérií Mortal Kombat. A dost možná se mezi nás pomalu vkrádá právě pokračování kultovní značky. O tyto spekulace se ostatně zasadil sám Boon, který na přání Fighter packu 4 pro Injustice 2 odvětil: „A víte vy co by bylo DALŠÍHO ještě kool...?“

Malá nápověda? No, nebudeme vás napínat, ostatně všechno důležité už víte z předchozího odstavce. Dlužíme vám jen vysvětlení. Záměna k za c ve slově cool/kool je totiž sérii Mortal Kombat vlastní. Komunitou se tento running joke táhne už od začátku samotné existence Mortalu Kombat. Je ale také možné, že nás autor tahá jen za nos a že se na pokračování začíná třeba jen pracovat – v takovém případě může novinka vyjít i v rámci několika let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama