BioWare chystá novou hru Dragon Age stylu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare chystá novou hru Dragon Age stylu

BioWare chystá novou hru Dragon Age stylu

David Plecháček

David Plecháček

11. 5. 2018 12:49
Reklama

Možná máte rádi tvorbu studia BioWare a možná se aktivně zajímáte o jeho vlastní život. Stejně jako mnoho dalších společností, i tito světoznámí vývojáři se snaží být vlastním fanouškům co nejblíže prostřednictvím vlastního blogu. Do něj píší autoři, mimo jiné i sám šéf studia Casey Hudson. V nejnovějším příspěvku, v němž se ptal po budoucnosti studia, si sám na svou otázku i částečně odpověděl.

Electronic Arts o sobě dalo vědět poslední finanční zprávou, respektive plány na jednotlivé tituly, které přijdou v následujících měsících. Bavíme-li se o budoucnosti BioWare, patří do ní nepochybně Anthem, hra ne nepodobná Destiny, kterou jsme poprvé viděli před rokem na E3. Jenže březnem 2019 samozřejmě pro BioWare práce nekončí, jakmile vyjde Anthem, budou následovat další tituly.

Které, to je to, co nás samozřejmě zajímá nejvíce. Několikrát se spekulovalo nad Dragon Age, a i když je možné, že už se v kanadské troubě něco takového peče, Hudson světu místo toho pověděl, že se v ní peče něco „dragonageovského“. Doslova. To samozřejmě může znamenat nový přírůstek do rodiny, ale také klidně novou značku postavenou na podobném principu.

Svými nápady se můžeme nechat unášet donekonečna. Ostatně klidně se může jednat o Hvězdné války ve stylu Dragon Age, protože proč ne, když má EA exkluzivní partnerství s Disney. Víme jen to, co lidé z BioWare chtějí, abychom věděli. Každopádně stěžejním prvkem bude samotný hráč. „Ve hrách od BioWare byste se měli cítit, jako kdyby to bylo celé o vás, vy si vytvoříte vlastní postavu, sami se rozhodnete, co uděláte dál, a sami se stanete hrdiny,“ píše Hudson v příspěvku.

„Myslím, že důvodem, proč se lidé zajímají o to, jestli to jde i v multiplayerové hře, je ten, že tato otázka vlastně ještě nebyla dobře zodpovězena a provedena,“ pokračoval Hudson na téma Anthemu. „Ano, Anthem se o to pokouší trochu jinak. Ale také máme tým, který připravuje budoucí BioWare hry, a ten zkouší úplně něco jiného.“ To něco je právě ona nová, dosud neoznámená hra. Dragonageovská. Krkolomné slovo, na jehož základě se můžeme jen domnívat, o co se vlastně jedná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama