Bethesda láká na pondělní oznámení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda láká na pondělní oznámení

Bethesda láká na pondělní oznámení

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 5. 2018 09:20 8
Reklama

S blížící se E3 nám samozřejmě vrtá hlavou, jaká překvapení si pro nás herní společnosti připraví letos. Od Microsoftu bychom si přáli konferenci nabitou co největším množstvím velkých nových titulů, od Sony čekáme spíš nové trailery na hry, které jsou stále ještě v přípravě, Ubisoft kromě tradiční taneční show možná ukáže něco nového z Division 2 nebo z chystané adaptace Avatara. Těšíme se ale na konferenci Bethesdy, která v uplynulých letech vždy dokázala potěšit a navíc vydat slíbené hry ve velmi brzkých termínech. Jedno překvapení nás ale možná čeká ještě před zahájením největšího herního svátku.

Na sociálních sítích Bethesdy se totiž začaly objevovat zvláštní obrázky, které mají několik společných prvků. Tak předně je to růžová barva, která pokrývá Big Ben, raketu letící do vesmíru nebo křižovatku s několika přechody. Kromě toho ale dva z nich sdílejí i údaj 5-14, který si zvídaví badatelé samozřejmě vyložili jako datum. Podle této logiky bychom se tedy jakéhosi odhalení měli dočkat už v pondělí.

Samozřejmě není úplně jasné, jak v tom vše figuruje růžová barva. I zde ale fanoušci nalezli odpověď - půjde o oznámení Rage 2. Tento názor čerpají z reakce Bethesdy na nedávný “únik” chystaných velkých titulů, jehož se dopustil kanadský Walmart. Obrázek naleznete níže, logo Rage a popisky je vyvedeno v téže barvě, která se objevuje na obrázcích z Twitteru.

Samozřejmě žádné bližší informace zatím k dispozici nejsou a nezbývá než čekat, zda se v pondělí Bethesda s něčím pochlubí. S ohledem na to, že legendráční akční značky Doom, Quake a Wolfenstein společnost aktivně udržuje při životě, mohlo by tentokrát skutečně dojít na pokračování vynikající, byť extrémně krátké postapokalyptické akce z roku 2011. My bychom se rozhodně nezlobili, co vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama