Kdy vyjde DLC do Darkest Dungeon?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kdy vyjde DLC do Darkest Dungeon?

Kdy vyjde DLC do Darkest Dungeon?

Martin Nahodil

Martin Nahodil

10. 5. 2018 15:16
Reklama

Při výpravách do dungeonů si ve většině her jdete bezhlavě za pokladem a potrápit dokáže snad jen finální boss. Darkest Dungeon je ale něco naprosto jiného. Ať už narazíte na jakoukoliv překážku, znamená to pro celou vaši partu značnou hrozbu. V DLC The Color of Madness se tyto hrozby ještě o něco rozšíří.  

Podobně jako v Crimson Court, který vyšel loni, se i tady podíváme do zbrusu nové oblasti. Její jméno je The Farmstead a přinese čtyři nové druhy budov. Zamíříte tam z jednoduchého důvodu. Na zdejší farmu dopadla kometa, ze které by se daly získat nějaké ty vzácné materiály. Zní to přeci snadně, na farmě vás přeci krom pár zvířat nemůže nic ohrozit. Realita je ale naprosto jiná.  

Dopadem komety byli všichni lidé, kteří zrovna byli v okolí Millerovi farmy, vystaveni mimozemskému vlivu. Takto proběhl zrod naší nové nepřátelské frakce, která se nazývá Miller a jeho věrní pomocníci. Samotného Millera pak potkáme jako jednoho z bossů. Mimo něj si také zabojujeme proti samotné kometě a čemusi jménem Thing from the Stars 

Krom nové oblasti a frakce do hry přibyde také zbrusu nový mód - Endless Quest. Tam na vás budou nabíhat nepřátelé v nekonečných vlnách a záleží čistě na vašem taktickém smýšlení a síle party, jak dlouho jejich nápor vydržíte.  

Pokud se vám nechce čekat až do 19. června, kdy The Color of Madness vychází, rozhodně doporučuji porozhlédnout se v moderské komunitě. Darkest Dungeon totiž patří mezi hry, o které se dlouhodobě starají nejen vývojáři, ale i samotná komunita.  

Tuto hru si můžete pořídit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama