Čtvrté DLC zpestřuje The Escapists 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čtvrté DLC zpestřuje The Escapists 2

Čtvrté DLC zpestřuje The Escapists 2

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

10. 5. 2018 09:29
Reklama

Ať už ve filmovém či herním zpracování, k vězení jakoby neodmyslitelně patřil útěk. Na tom staví i série The Escapists od studia Team17, jejíž druhý díl je tu s námi od srpna 2017. A jsou to právě rozšíření, kterým se daří hru neustále zpestřovat. Tentokrát se podíváme na rozšíření s pořadovým číslem čtyři.

Pod tak trochu zvláštním názvem Dungeons and Duct Tape (dungeon a lepící páska) na nás čeká nová mapa, ve které se ocitneme přímo ve středověké pevnosti. A jak jistě již sami očekáváte, k dispozici budou i nové předměty, ať už k nalezení nebo svévolnému vytvoření. Díky novému editoru hráči získali i možnost vytvořit si dokonalé místo pro své trestance. Upravte dle libosti zdi, podlahy i veškeré objekty uvnitř místností. Editor mnozí z vás jistě znají již z prvního dílu série. Mnohé novinky ostatně zobrazuje i nový trailer níže.

Rozšíření je k dispozici buďto v rámci Season Pasu nebo samostatně za 3,99 euro. Dostupnosti se těší Windows, Mac, Linux i konzole PlayStation 4 a Xbox One. V budoucnu se DLC dostane také na Nintendo Switch, na kterém je ostatně k dispozici už i základní hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama