Christopher Judge jako vtipný "taťka" Kratos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Christopher Judge jako vtipný "taťka" Kratos

Christopher Judge jako vtipný "taťka" Kratos

David Plecháček

David Plecháček

10. 5. 2018 10:58 1
Reklama

Možná nechtěně, ale Santa Monica udělala z God of War poměrně bohatou studnici vtípků. Ať už jde o Kratovo oslovování Atrea či některé jiné peprně vyznívající věty směřující od otce ke svému synovi, komunita se prostřednictvím God of War zkrátka baví. Jenže srandu si ze sebe dokáží udělat i lidé ze Sony. Vzpomeňme na geniální Dog of War. A tentokrát nezahálejí ani autoři přímo ze Santa Monicy.

Za novým videem sice stojí magazín Polygon, ale hlavní roli v něm sehraje sám Christopher Judge, hlas božského Krata. Asi si jej nedokážete představit, jak by při průchodu severským světem říkal vtip za vtipem, ale zdá se, že je hra přímo připravená na to, abychom si nějaké dad jokes vyslechli. Dojde sice i na typická klišé, ale máme pocit, že místo některých frází měl Cory Barlog povolit uzdu fantazii.

Polygon našel perfektní scény, ke kterým se podobné vtípky náramně hodí. Jen si představte, jaký rozměr by God of War dostalo, kdyby se něco podobného zničeho nic od Krata opravdu ve hře ozvalo. I tak nás ale přiložené video pobavilo a doufáme, že zlepšilo den i vám. I bez tohoto vylepšení je nicméně God of War perfektní hrou, kterou byste neměli minout. Můžete si ji pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama