UPDATE: Známe datum odhalení Battlefieldu V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Známe datum odhalení Battlefieldu V

UPDATE: Známe datum odhalení Battlefieldu V

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 5. 2018 10:17 4
Reklama

Dlouholetý souboj na poli válečných FPS mezi Battlefieldem a Call Of Duty přinese na podzim svou další část, avšak letos to bude souboj alespoň z části nevyrovnaný. Jak se zatím zdá, letošní Call of Duty s podtitulem Black Ops IV (vlastně pardon, IIII) se obejde bez kampaně pro jednoho hráče, avšak jak nyní potvrdil CEO Electronic Arts, Andrew Wilson, nic takového se Battlefieldu V týkat nebude. A aby těch informací o BF V nebylo málo, právě jsme se dozvěděli datum úplného odhalení hry.

UPDATE

Šikovní fanoušci v těchto hodinách dokázali rozlousknout jeden z easter eggů v Battlefieldu 1, který se nacházel na mapě z fracouzského DLC, Fort De Vaux. Ten spočíval v otevření dosud zamčené místnosti a náslédném vyřešení drobné hádanky s vodní trubkou. Po ní se hráči dostali k nápisu "Never be the same", po jehož zadání do prohlížeče ve formě www.ea.com/neverbethesame se otevře stránka s modrým pozadím, hashtagem battlefield ale hlavně s velkým nápisem 23. květen. Je to tedy jasné, nový díl série Battlefield s podtitulem V bude odhalen již za 13 dní. Veřte, že se tohoto datumu nemůžeme dočkat.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Ten prohlásil, že oba hlavní aspekty hry (tzn. singleplayer i multiplayer) mají svá určitá specifika, na každé z nich se musí pracovat trochu jinak. Tímto způsobem tedy Wilson potvrdil, že Battlefield V, jehož zasazení je stálé neznámé, se dočká plnohodnotného režimu pro jednoho hráče. Doslova použil slovo „stories“, což by znamenalo, že se dočkáme návratu singleplayeru přesně v té formě, v jaké jsme ho viděli v Battlefieldu 1. Tedy několik různých příběhů, každý se svým hrdinou a odehrávající se na jiném místě. Nutno však říci, že ačkoliv forma kampaně, která byla více zaměřená na lidskou stránku války, byla relativně v pořádku, samotná náplň a její provedení už tolik ne. V paměti nám snad zůstala jen úplně úvodní mise, která však byla totálně jiného charakteru. Kdo singl Battlefieldu 1 nehrál, určitě se nezapomeňte podívat na video pod novinkou. Atmosféra první světové války je cítit na první dobrou…

Na výsledek letošního souboje Battlefield V vs. Call Of Duty Black Ops IIII si musíme ještě dobrého půl roku počkat, a ačkoliv plno hráčů lamentuje nad kvalitou kampaně pro jednoho hráče v tomto typu her, zdá se, že letošní Battlefield získává první drobnou výhodu. Krom toho se spekuluje i o problémech při vývoji letošního Call Of Duty, takže těžko říct, v jaké kondici hra dorazí na pulty obchodů. A co vy, jaký máte názor na singleplayer v FPS? Hrajete ho, nebo je to pro vás jen nutný přílepek k multiplayeru? Dejte nám vědět v diskuzi!

Na Xzone.cz si můžete starší Battlefield pořídit, nicméně pokud preferujete Call of Duty, můžete si rovnou Black Ops IIII předobjednat

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama