Potvrdil únik informací áčkové tituly?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potvrdil únik informací áčkové tituly?

Potvrdil únik informací áčkové tituly?

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

9. 5. 2018 21:20 16
Reklama

Právě byla odhalena celá řada áčkových titulů, o jejíchž vývoji jsme dosud neměli ani ponětí. A zatímco se o připravovaných titulech obvykle dozvídáme z oficiálních zdrojů, tentokrát informace proudí z nečekaného pramene. Byl to právě online obchod Walmart Canada, který mnoho z těchto titulů vystavil ve svém obchodě.

Největším překvapením jsou zřejmě tituly Rage 2, Gears of War 5, Destiny Comet, Borderlands 3, Splinter Cell, Lego DC Villains a Just Cause 4. Zaujmout nás mohou i blíže nespecifikované názvy her jako Assassin's Creed nebo Dragon Quest 2. U této dvojice nevíme, o co přesně jde, protože hry s těmito názvy již vydané jsou. Že by se chystal remake? Zatím těžko říct a tak se rovnou podívejme na celý seznam vystavených her.

         Tom Clancy's The Division 2

         Splinter Cell

         Insurgency: Sandstorm

         The Last of Us 2

         Just Cause 4

         Destiny Comet

         Final Fantasy 7 Remake

         Metroid Prime

         Beyond Good and Evil 2

         Rage 2

         Assassin's Creed

         NBA 2K19

         WWE 2K19

         Dragon Quest 2

         Super Smash Bros.

         Borderlands 3

         Lego DC Villains

         Dreams

         Forza Horizon 5

         Gears of War 5

Existuje také možnost, že si Walmart pouze předpřipravoval obchod pro tyto případné hry, ale žádnou informaci o jejich vývoji vlastně nemá. Jenomže hry se objevily po boku těch, které už oznámeny byly a tak je zase o něco pravděpodobnější, že skutečně došlo k úniku informací. Jak se dalo čekat, Walmart hry během několika málo hodin ze svého webu stáhl. Wario64 však stihl udělat screenshot a svůj úlovek vystavil na svém Twitterovém účtu. Jeho tweet přikládáme níže.

Informace jsou samozřejmě stále neoficiální a nic tak nevíme s naprostou jistotou. Zda je skutečně o únik, zjistíme pravděpodobně za několik týdnů na E3 konferenci. Právě tam by spousta zmíněných her mohla být definitivně potvrzena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama