Jaké zbraně budeme používat v DLC k FC5?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaké zbraně budeme používat v DLC k FC5?

Jaké zbraně budeme používat v DLC k FC5?

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 5. 2018 12:55
Reklama

Far Cry 5 už je sice na trhu druhý měsíc, ještě ale zdaleka neřeklo poslední slovo. Zábavu můžete jednak hledat v bohaté nabídce map Far Cry Arcade, také nás ale ještě čekají tři singleplayerová DLC. Ta mají přinést pořádně vypečený obsah a o tom prostředním jsme se nyní dozvěděli zajímavý detail.

Trojice rozšíření nenaváže na události dějové linie pátého dílu, namísto toho půjde zjevně o pořádný odvaz, ne nepodobný staršímu Blood Dragonu. V rámci dodatečného obsahu se vydáme nejen na bojiště vietnamské války, ale rozdáme si to i s krvežíznivými zombiemi a také se podíváme na Mars. Právě poslední zmiňovaná kapitola je předmětem aktuální zprávy.

Uživatelé Redditu s přezdívkami Wa11etWarrior a CoffeeChipmunk totiž prozkoumali soubory hry, konkrétně farcry5.fat a objevili zmínky o tom, jaké zbraně bychom na Marsu měli používat. A vypadá to, že nudit se tedy rozhodně nebudeme. Kromě usedlé trojice Blaster Pistol, Blaster Rifle a Blaster Shotgun na nás totiž čeká i Mars Flamethrower, Phaser Pistol a zejména Power Glove. Doufejme, že bude mít aspoň takové účinky, jako měla Thanosova rukavice v aktuálních Avengers. Do divokého stylu Far Cry by se to docela hodilo.

Mimo to objevili i několik dalších předmětů, které by se v tomto rozšíření měly objevit. Jedná se o Arachnid Pulp, Electro Grenade, Explosive Grenade, Force Field, Gravity Belt, který by měl mít možnost dvojnásobného vylepšení, Invisibility Cloak, Queen Heart, Suit Armor, taktéž s možností dvou upgradů a také prvek, pravděpodobně skill, Weapon Mastery.

Dosud nevíme, kdy konkrétně DLC dorazí. Předpokládáme ale, že první kousek na sebe už nenechá dlouho čekat. Far Cry 5 si v naší recenzi vysloužilo hodnocení 3/5, koupit si jej můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama