The Good Life ukázal příběhový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Good Life ukázal příběhový trailer

The Good Life ukázal příběhový trailer

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

8. 5. 2018 07:00
Reklama

Poté, co nevšední titul The Good Life nezískal finance na serveru FIG, zkusili vývojáři své štěstí na KickStarteru. A ačkoliv by si člověk mohl říct, že to zřejmě dopadne stejně, peníze nakonec vybrány přece jen byly. A to ve výši ¥81 030 744, tedy v přepočtu téměř 16 miliónů korun. A o týden později tu máme příběhový trailer se vším všudy.

Již dříve jsme vás informovali o tom, že tak trochu nezvyklý titul The Good life od japonského týmu White Owls žádá o peníze na crowfundingové platformě Kickstarter. Ať už jste sami přispěli či nikoliv, jistě vás potěší, že peníze právě byly vybrány a hře tak je zaručena dostatečná podpora pro její vývoj.

Že jste o hře ještě neslyšeli? Pak vězte, že se staneme blonďatou žurnalistkou jménem Naomi, která z New Yorku přijíždí do zvláštního britského města Rainy Woods. Jednou za měsíc se tu totiž všichni (včetně naší hrdinky) promění v kočky nebo psy. Ráno si však na nic nepamatují. Narazit máme na celou řadu vyloženě bizarních občanů, avšak na pomoc nám přispěchá maximálně náš věrný fotoaparát. Vývojáři se na stránce kampaně chlubí hratelnou demoverzí. Tu si můžete stáhnout zde a hru tak rovnou vyzkoušet. Po spuštění však demo překvapivě píše, že může být hrána pouze s Xbox ovladačem.

Hra ma vyjít na Steamu s cenovkou 29 dolarů, zatímco verze pro PlayStation 4 bude stát o něco více - 39 dolarů. Vydání se máme dočkat ve třetím čtvtletí 2019. Nepleťte si ale hru se stejnojmenným a tak trochu počinem z roku 2012, který nás vzal na tropické ostrovy (viz zde).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama