Souls-like BR Egress ve dvou nových videích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Souls-like BR Egress ve dvou nových videích

Souls-like BR Egress ve dvou nových videích

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

7. 5. 2018 10:01
Reklama

Vtípky na téma, jak žánr Battle Royale dennodenně zaplavuje celý herní svět, nechejme pro tentokrát stranou, však k nim jistě bude ještě příležitostí dost a dost. Na druhou stranu musíme připustit, že je ona snaha vývojářů vytěžit z aktuálně oblíbeného artiklu co nejvíce chechtáků docela pochopitelná.

O chystané hře Egress od vývojářů ze studia Fazan Games jsme vás informovali již v únorové novince  a ke cti jim musíme přičíst, že se snaží od zbytku konkurentů alespoň malinko odlišit tím, že namísto bleskurychlých střetů, nabízí rozvážnější soubojový systém pěkně na blízko ve stylu Souls her.

Zatímco v únorovém oznamovacím traileru jsme měli možnost si prohlédnout hlavně ukázku městských prostředí, kombinujících viktoriánskou architekturu s lovecraftovskou mytologií, dvě nová níže přiložená videa již obsahují dohromady pět minut záběrů přímo z hraní alfa verze.

Ve videích je důraz kladen, jak jinak, především na soubojový systém a pokocháte se tak uspokojivým množstvím přemetů, kotoulů i oháněním se ohromnými zbraněmi na blízko. A uděláte si zase o něco lepší obrázek o tom, jestli by tato hra mohla být vaším šálkem kávy. Případní zájemci se také stále na oficiálních stránkách hry mohou přihlásit do uzavřené betaverze a hru si osahat vlastnoručně s předstihem.

Předchozí hra vývojářů, hororová adventura Beastiarium, se mezi hráči dočkala rozporuplného přijetí (chválili si především vzhledovou stránku, zatímco hratelnost pokulhávala), a tak nezbývá než doufat, že se ve Fazan Games ze svých chyb poučili a Egress bude patřit mezi zábavnější kousky. Egress je v přípravě pro PlayStation 4, Xbox One a PC a dočkat bychom se jej měli někdy v letošním roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama