Síťový test DS Remastered již v pátek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Síťový test DS Remastered již v pátek

Síťový test DS Remastered již v pátek

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 5. 2018 08:21
Reklama

Dark Souls Remastered vychází již tento měsíc a ještě před vydáním proběhne síťový test, díky němuž si hru budeme moci v předstihu osahat. Pokud se na návrat (případně první výlet) do Lordranu těšíte, níže naleznete termíny a časy, kdy se lze do testu zapojit.

Hru si budou moci vyzkoušet majitelé PlayStation 4 a Xboxu One. Stále platí, že verze pro Switch a tedy i dedikovaný síťový test nabírají zpoždění a konkrétní termíny pro tuto platformu Bandai Namco teprve oznámí. Na PC bohužel neproběhne vůbec.

Klienta si už nyní můžete stáhnout na obou platformách, v rámci testu se vypravíme do lokace Undead Parish a zvláštní důraz bude pochopitelně kladen na hraní v kooperaci, případně na napadání světů jiných hráčů.

Test bude probíhat už tento pátek a sobotu, vždy od šesti hodin večer do půlnoci. Měli byste se připravit na to, že v rámci testu bude docházet k problémům s připojováním, přeci jen se jedná o zátěžovou zkoušku pro servery hry. Váš dosažený postup se do plné hry bohužel nepřenese. Dark Souls Remastered vychází 25. května, objednat si je můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama