Do Quake Champions přibydou boti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Quake Champions přibydou boti

Do Quake Champions přibydou boti

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 5. 2018 10:28 4
Reklama

Několik večerů minulého týdne jsem strávil v milé společnosti Quake III Arena a vzpomínal na dětství. Přiznám se ale, že mi k navození nostalgických pocitů zcela stačily souboje s boty, do opravdového a plnokrevného on-line multiplayeru jsem se nepustil. Pokud vás atmosféra Quake láká, ale nechcete se vydávat tak daleko proti proudu času a proti živým protivníkům si nevěříte, máme pro vás dobrou zprávu.

Do Quake Champions totiž podle vývojářů již brzy dorazí boti, na nichž si budete moci své schopnosti náležitě vytrénovat, než se pustíte do ostrých zápasů. Půjde o ideální příležitost, jak si vyzkoušet schopnosti jednotlivých hrdinů a seznámit se s tím, co na koho nejvíce platí. Boti také doplní týmy hráčů v případě nedostatku živých adeptů.

V nedávném videu se o umělou inteligencí řízených protivnících rozhovořili komunitní ředitel Joshua Boyle a technický ředitel John Dean. Uvedli, že boti do hry dorazí ve dvou fázích. V té první nebudou moci využívat speciální schopnosti a také bude omezen počet herních režimů, v nichž je bude možno využít. Druhá fáze z nich pak udělá prakticky plnohodnotné protivníky s jedinou výjimkou - bez ohledu na nastavenou obtížnost se budou vyhýbat sbírání těch nejsilnějších zbraní. Jinak by umělá inteligence měla být schopna napodobit veškeré umění živých hráčů včetně různých obtížně proveditelných skoků.

Kromě toho jsme se také dozvěděli, že do hry přibude nový systém ztvárnění brutality a krvavých zabití. V rámci minutu a půl dlouhého videa se hra na Twitteru pochlubila tím, kolik zásahových zón budou bojovníci mít a jaká zvěrstva s nimi můžete provádět. Pokud je právě tohle vaším šálkem kávy, podívejte se na záběry sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama