Za dva týdny nové DLC do Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za dva týdny nové DLC do Shadow of War

Za dva týdny nové DLC do Shadow of War

David Plecháček

David Plecháček

4. 5. 2018 10:41
Reklama

Loňský Middle-earth: Shadow of War nebyl špatnou hrou, ale v kvalitnější konkurenci se pokračování hraničáře Taliona ztratilo. Ačkoliv se příběh uzavřel, titul nabízel spoustu možností, kudy se vydat v následujících DLC. Desolation of Mordor tak například sleduje kroky Baranora, bývalého kapitána Minas Ithil.

Jak fanoušci Tolkienova světa vědí, s krásným Minas Ithil to nedopadlo nejlépe. Po návratu prstenových přízraků se město stalo državou Nazgúlů a dostalo své nové, temnější a známější město Minas Morgul. Ostatně k jeho branám doputovali i Frodo se Samem a Glumem na cestě k Hoře osudu. Každopádně některým lidem se z Minas Ithil podařilo uniknout a Baranor byl jedním z nich.

Ačkoliv se Baranor mohl vrátit k řece do Osgiliathu nebo až za ní do Minas Tirith, neučinil tak. Místo toho se se skupinou dalších gondorských vojáků vydal škodit zlu, které v sobě Mordor ukrýval. Pomoci mu má jeho ztracený bratr Serka, tedy nová postava popisovaného rozšíření. S ním se Baranor pokusí osvobodit novou oblast Lithlad a eventuálně dobýt pevnost Shindrám.

Kromě jiného nové rozšíření nabídne postavu Torvina, trpasličího lovce, jehož dovednosti vám přijdou osobně vhod. Jako každý trpaslík totiž Torvin ovládá kladivo a kovadlinu, takže vám uková novou výbavu, ale i specialitky v podobě štítu nebo speciálního kluzáku. To není jediná novinka, která Baranora odlišuje od Taliona. I on si sice dokáže vytvářet vlastní armádu, ale vzhledem k absenci prstenu se musí spokojit s lidskými žoldáky.

Na přiloženém videu se můžete podívat na úvod celého DLC. Příběhové Desolation of Mordor vychází 18. května, přičemž je samozřejmě součástí season passu, ale prodává se i samostatně za přibližných 400 korun. Jedná se o druhé DLC, které rozšiřuje původní příběh. To první, Blade of Galadriel, vyšlo v únoru a postavilo hráče do role Eltariel, válečnice a pravé ruky mocné Galadriel. Její schopnosti už hráči mohli vidět v základní hře. Jako jedna z mála se dokázala postavit i samotným přízrakům. Middle-earth: Shadow of War si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama