Little Nightmares pro Switch má 1. trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Little Nightmares pro Switch má 1. trailer

Little Nightmares pro Switch má 1. trailer

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

4. 5. 2018 08:00
Reklama

Přes dvě minuty dlouhý trailer nám přiblíží, jak asi tak bude vypadat napínavá adventura Little Nightmares Kompletní Edice pro konzoli Nintendo Switch. Zatímco hra vyšla pro PC, PlayStation 4 a Xbox One již minulý rok, Switch si na své vydání musí počkat až do 18. května letošního roku. Jde o vůbec první gameplay trailer pocházející z této platformy.

Kromě samotné hry kompletní edice obsahuje také rozšíření s názvem Secrets of the Maw. Hráč tak bude mít vše potřebné v jediném balíčku. Pro úplnost ještě dodejme, že Nintendo Switch umožní běh při 30 snímcích za sekundu a rozlišení 720p.

Pokud Little Nightmares neznáte, pak vězte, že jde o jedinečný titul s opravdu napínavou atmosférou, na kterou hned tak nezapomenete. Hrá vás postaví do role holčičky Six, jejímž jediným přáním je uniknout z podmořského vězení (nebo hotelu, jak se to vezme) The Maw. Rozšíření pak přidává možnost podívat se na příběh i z trochu jiného úhlu. Důležitou roli sehraje i hra světel a stínů, kterou částečně ovládáme díky našemu zapalovači. Podívejte se ostatně na zmiňovaný trailer níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama