God of War láme prodejní rekordy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War láme prodejní rekordy

God of War láme prodejní rekordy

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

4. 5. 2018 09:00 5
Reklama

Společnost Sony se pochlubila prodejními čísly aktuálního hitu God of War a rozhodně má důvod k radosti. Hra totiž celosvětově prodala neuvěřitelných 3,1 miliónu kopií během pouhých 3 dnů. To z ní dělá nejrychleji prodávanou hru v historii konzole PS4.

Není se ale čemu příliš divit. God of War je pokračováním série, na které jsme si museli počkat celých 5 let. Hru se přitom podařilo zpracovat na jedničku a hráči tak neměli mnoho důvodů, proč si hru vlastně nepořídit.

God of War se v příštích měsících dočká celé řady updatů. Jednou z velmi diskutovaných a snad i očekávaných novinek má být Foto mód, který nám umožní zvěčnit si našeho hrdinu Kratose (či jeho syna) jednou provždy.

God of War přinesl několik zajímavých novinek a sami jsme byli zvědaví, nakolik se osvědčí. Zmínit lze například magickou sekeru, která vystřídala dva meče nebo umírněnější tvář Kratose, jež nyní zodpovědně dohlíží na svého syna. Původní podezření, že to bude na úkor akce či celkové atmosféry, se ale naštěstí nepotvrdilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama