Update: Info o Shadow of the Tomb Raider
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update: Info o Shadow of the Tomb Raider

Update: Info o Shadow of the Tomb Raider

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 4. 2018 13:15 9
Reklama

Právě dnes bychom se měli dozvědět první detaily o chystaném novém pokračování dobrodružství Lary Croft s názvem Shadow of the Tomb Raider. Alespoň to vyplývá z teaseru, který se na internetu objevil 15. března letošního roku. Ještě před oficiálním odhalením nám ale (pokolikáté už?) udělal radost Amazon a do světa vypustil první obrázky a také podobu obalu.

Upřímně řečeno, obrázky obsahují zhruba to, co byste od nového Tomb Raideru čekali. Lara se vypraví do Jižní Ameriky a bude čelit celé řadě nebezpečenství, ať už půjde o potyčky s místními ozbrojenými nepřáteli (žeby členové nějakého kartelu?) nebo prekérní situace, jako je uvěznění v potápějícím se autě. Lara se tentokrát kromě starých ruin podívá i do živě obydlených městských oblastí. Příběh se bude točit kolem mayského proroctví o konci světa.

Obal znovu připomíná motiv se zatměním Slunce, který hru provází už od jejího odhalení. První konkrétní informace o tom, co bude Lařiným cílem tentokrát, bychom se měli dozvědět právě dnes. Shadow of the Tomb Raider má nicméně být právě tím dílem, který dokončí její přerod v hrdinku, kterou známe ze starých dílů. Vydání je naplánováno na 14. září letošního roku, hra vyjde na PC, PS4 a Xboxu One.

Kromě standardní edice vyjde i limitovaná Croft Edition, která kromě základní hry nabídne i Season Pass. Jeho součástí má být 7 nových hrobek, 7 zbraní, 7 dovedností a 7 outfitů. Těšit se můžete i na další vedlejší mise.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama