PC Building Simulator slaví úspěch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC Building Simulator slaví úspěch

PC Building Simulator slaví úspěch

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

26. 4. 2018 08:00 8
Reklama

Poté, co se koncept hry uchytil jako demo online hra, vyšel PC Building Simulator na herní platformě Steam samostatně, byť stále s nálepkou Předběžného Přístupu (Early Access). Včera však vydavatel The Irregular Corporation potvrdil, že hra jen měsíc po vydání prodala přes 100 tisíc kopií.

To je na indie a dost neortodoxní hru, která je navíc braná jako nedodělaný výrobek v rámci Předběžného Přístupu solidní začátek a skvělý příslib do budoucna. Celé hře bezesporu pomohl i fakt, že je podporována reálnými společnostmi vyrábějící hardware jako Corsair, MSI, NTXT a další.

Vývojáře tento úspěch motivoval a do budoucna plánují ještě větší péči i s přísunem nového obsahu. Pokud vše půjde podle plánu, hra PC Building Simulator se z Předběžného Přístupu transformuje na plnohodnotný titul už později tohoto roku.

„Úžasná podpora, kterou jsme od naší komunity dostali, byla fenomenální a jsme neskonale vděčni těm, kteří nám po celou tu dobu dodávali feedback, což bylo ostatně cílem Předběžného Přístupu. Máme pro vás spoustu vzrušujících novinek,“ děkuje hráčům po dosažení milníku producent hry.

Už jste nějakou tu mašinu virtuálně složili?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama