Nabídku Xbox Game Pass rozšíří nové hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nabídku Xbox Game Pass rozšíří nové hry

Nabídku Xbox Game Pass rozšíří nové hry

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 4. 2018 08:58 3
Reklama

Xbox Game Pass je velmi oblíbenou službou a skvělým způsobem, jak si za pár korun zahrát skutečně velkorysé množství her. Nabídka se navíc neustále rozšiřuje a i v květnu je pro předplatitele připraveno několik zajímavých nových titulů, mimo jiné i jedna žhavá novinka.

Tou je samozřejmě State of Decay 2, titul exkluzivní pro platformy Microsoftu, který, podobně jako nedávno Sea of Thieves naplní slib, že každá nová hra pod hlavičkou Microsoft Studios bude kromě klasického vydání debutovat právě v Game Passu. Díky tomu si zbrusu nový exkluzivní titul můžete zahrát pouze za cenu předplatného a není nutné do něj investovat celou pořizovací částku. V případě, se přesto rozhodnete State of Decay pořídit, vyjde vás v základní verzi na Microsoft Store na 749 korun. Hra je přitom zařazena do programu Play Anywhere, nákupem si tedy pořizujete verze pro Xbox One a PC zároveň.

Mezi další přírůstky patří aktuální ročník série Pro Evolution Soccer, kulinářský zážitek Overcooked s naprosto famózním lokálním multiplayerem, simulátor úniku z vězení The Escapists, puzzle Unmechanical: Extended, klasická arkáda Sonic & Knuckles, multiplayerová střílečka Laser League a také akce Homefront: The Revolution. Suma sumárum dostaneme hodně muziky za málo peněz.

V Game Passu je momentálně k dostání skoro 180 her za měsíční poplatek 149 korun. Vedle služby EA Access, zpětné kompatibilitě a programu Play Anywhere patří Game Pass mezi ta největší lákadla platformy Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama