Známe květnovou nabídku PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe květnovou nabídku PS Plus

Známe květnovou nabídku PS Plus

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 4. 2018 15:44 8
Reklama

Poslední středa v měsíci je obvykle dnem, kdy se předplatitelé služby PlayStation Plus dozvídají o nových hrách, které jim Sony za jejich poplatek nadělí. Ani dnešek není výjimkou a vy se tak už nyní můžete těšit na květen.

První hrou pro majitele PlayStation 4 je remaster Beyond: Two Souls pro aktuální generaci. S ohledem na v květnu vycházející Detroit: Become Human si tak alespoň můžete připomenout předchozí dílo studia Quantic Dream. Mimo to si přijdou na své i milovníci skákaček, do PS Plus totiž míří fenomenální Rayman Legends, tedy hra, kterou často doporučujeme jako ideální titul pro hraní s přítelkyní nebo kýmkoli, kdo si s gamepadem zatím úplně netyká. Každopádně je tahle krásně kreslená 2D skákačka nabitá obsahem a rozhodně neuděláte chybu, když jí dáte šanci.

Zkrátka nepřijdou ani ti, kteří dosud zůstali věrní minulé generaci. Na PlayStation 3 dostanou RPG Risen 3: Titan Lords. Bohužel se nejedná o kdovíjak skvěle hodnocený počin. Pokud vlastníte handheld PS Vita, je pro vás na příští měsíc nachystána dvojice her King Oddball a Furmins. Co na aktuální nabídku říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama