Pillars of Eternity II plánuje trojici DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pillars of Eternity II plánuje trojici DLC

Pillars of Eternity II plánuje trojici DLC

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

25. 4. 2018 07:44 3
Reklama

Jen třináct dní nás dělí od data vydání druhého dílu staromilského izometrického RPG Pillars of Eternity. Pokračování této oceňované hry postavené na notně přepracovaných pravidlech Dungeons & Dragons, je v přípravě již několik let, ale vypadá to, že již 8. května bude čekání konec. A přestože druhý díl má být veskrze větší, rozsáhlejší, propracovanější a delší, než jednička (jejíž dohrání zabralo klidně šest desítek hodin), už nyní vývojáři z Obsidian Entertainment pyšně oznamují, že své dílo plánují rozšířit dalším obsahem v celkem třech postupně vycházejících DLC. Všechna tři rozšíření by měla být dostupná ještě letos.

První z nich, nazvané Beast of Winter, vyjde už v průběhu července a zavede nás a naši partu na ostrov obydlený záhadným, soudný den vyznávajícím, kultem skrývajícím prastaré tajemství. Druhé DLC Seeker, Slayer, Survivor bude dostupné v září a má být přídavkem soustředěným především na souboje a odehrávajícím se na neprobádaném ostrově. Poslední přídavek nás pak oblaží svou existencí v listopadu. Jmenovat se bude Forgotten Santctum a má být testem soudržnosti a morálnosti naší družiny. Rozhodnete se pomoci velkým mágům světa Eora, či jejich důvěru naopak zklamete?

Každý jednotlivý přídavek bude stát 10 dolarů, všechny tři v podobě season pass pak pořídíme za 25 dolarů (respektive za adekvátní částku v eurech pro náš trh). DLC se dají spolu se základní hrou předobjednat skrze digitální distribuci již nyní, jsou totiž součástí edice Pillars of Eternity II: Deadfire – Obsidian Edition, oceněné na 69,99 eur.

Pillars of Eternity II: Deadfire vychází na Mac, Linux a Windows 8. května; na konzole se pak podívá do konce letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama