Nové detaily o remasteru Dark Souls
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové detaily o remasteru Dark Souls

Nové detaily o remasteru Dark Souls

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 4. 2018 09:23 23
Reklama

Remaster prvních Dark Souls je pro polovinu redakce Hrej jednou z nejočekávanějších událostí příštího měsíce. A přestože nás zamrzel oznámený odklad verze pro Switch, pořád si návrat do Lordranu budeme moci užít na ostatních platformách. Kolem hry se nyní objevilo několik nových informací.

Předně vydavatelství vydalo nový trailer se záběry z hraní. V kratičkém videu uvidíte především souboje s několika úvodními bossy, mezi něž patří Taurus Demon, dvojice ozbrojených gargoylů na střeše kostela v Undead Parish  a také můj osobní oblíbenec, jedlík Gaping Dragon z hlubin pod hradem nemrtvých. Mimo to vám video připomene i pekelné kývající se čepele ze Sen’s Fortress a ostré kly obrněného prasátka. Už aby to tady bylo!

Se spožděním verze pro Switch bohužel přišla i informace o posunutí network testu na této platformě. Namco Bandai ale zároveň ubezpečuje majitele ostatních platforem, že na jejich přístrojích test proběhne podle plánu a již brzy budou zveřejněna data konání. Majitele původní Prepare to Die edice na PC pak možná potěší vyjasnění okolností okolo slevy na pořízení remasteru. V případě, že původní hru vlastníte, budete si novou verzi moci pořídit za polovic. Také jsme se dozvěděli hardvarové nároky, naleznete je v tabulce níže.

Dark Souls Remastered vychází 25. května na PS4, Xboxu One a PC, nabídne podporu posílených verzí konzolí. Verze pro Switch je plánována na letošní léto bez konkrétního data. Naše první dojmy z hraní si můžete přečíst v tomto článku. Hru si lze předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Minimální požadavky

OS: Windows 7 64-bit
CPU: Intel Core i5-2300 2.8GHz nebo AMD FX-6300 3.5 GHz
Grafika: GeForce GTX 460 nebo Radeon HD 6870
RAM: 6 GB

Doporučené požadavky

OS: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i5-4570 3.2 GHz nebo AMD FX-8350 4.0 GHz
Grafika: GeForce GTX 660 nebo Radeon HD 7870
RAM: 8 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama