Vychází Harry Potter pro Android a iOS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází Harry Potter pro Android a iOS

Vychází Harry Potter pro Android a iOS

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

25. 4. 2018 13:18 4
Reklama

Připravte si hůlky, nastartujte košťata a hlavně, nabijte svá mobilní zařizení. Právě dnes vychází pro systémy Android a iOS free-to-play hra Harry Potter: Hogwarts Mystery od vývojářů ze studia Disc Jam. Fanoušci knižní, potažmo filmové série, si budou moci vytvořit vlastní herní avatary a ponořit se na mobilech a tabletech do kouzelného světa Bradavic a na vlastní kůži si vyzkoušet, jaké to je, stát se mladým a nadějným čarodějem nebo čarodějkou.

Setkají se i s mnoha známými tvářemi. Hned v úvodu traileru oznamujícího vydání můžeme vidět postavu profesorky McGonagallové a slyšet hlas její filmové protagonistky, Maggie Smithové. Dále je vidět profesor Snape, Rolanda Rooch, která vyučuje létání na koštěti, nebo například Hagrid. Hráči by se ale měli setkat i s dalšími postavami z universa pera J.K. Rowlingové a slyšet i autentické hlasy herců, kteří je ztvárnili. A ano, i Brumbál bude.

"Hráči budou hrou procházet jako student jedné z kolejí školy čar a kouzel v Bradavicích. Budou mít možnost si vytvořit a vylepšovat svou herní postavu, učit se množství magických dovedností a navazovat vztahy s ostatními studenty," zaznělo v tiskové zprávě od vývojářů z Disc Jamu. Zatím nevíme, čeho konkrétně se budou týkat mikrotransakce ve hře, ale jisté je, že se v ní objeví.

Ke stažení si na mém Android zařízení ukousla zhruba 85 MB dat, což není mnoho, předpokládal bych ale, že další stahování přijde záhy, mluvilo se navíc o tom, že mobilní Harry Potter bude velký žrout dat, nedoporučoval bych tedy hrát jinde než na wi-fi, nebo s velmi výhodným datovým tarifem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama